proprietarimobil.ro
propietarimobil.ro
propietarimobil.ro

CE ZIC CLIENȚII NOȘTRI - RECOMANDĂRI DE LA CLIENȚI

Apeland la serviciile companiei PROPRIETARIMOBIL am ajuns sa fiu detinatoarea unui apartament la care visam de mult timp. Aveam mari cerinte fata de caracteristicile imobilului si nu credeam ca atat de usor poate fi realizat acest lucru. Datorita echipei PROPRIETARIMOBIL, mi-am putut realiza visul. Energia si entuziasmul cu care angajatii au preluat comanda solicitata de mine m-a surprins placut. Acum am un spatiu luminos, bine amplasat si la pret foarte avantajos. Tot respectul pentru agentii imobiliari care au depus efort pentru a gasi solutia potrivita mie. Acum mai aveti inca un client satisfacut!

~ Galina Tapordei ~

Colaborarea cu agentia imobiliara Proprietarimobil a decurs la un nivel profesional. De la bun inceput comunicarea noastra a fost una productiva. Diversitatea ofertelor propuse a fost una foarte vasta. Am fost abordat cu cuvinte simple si pe intelesul meu, mi-au explicat care sunt avantajele contractului exclusiv si in timp record au venit cu oferta. Ceea ce parea atat de complicat la prima vedere a fost, de fapt, usor de realizat. Proprietarimobil este o agentie serioasa care are exclusivitate de spatii si va poate sugera cele mai relevante optiuni in functie de ce aveti nevoie.

~ Victor Lungu ~

Bun Venit!

Proprietarimobil.ro este o agentie imobiliara cu sediu in cluj, si pune la dispozitie apartamente de vanzare Cluj , case de vinzare, spatii comerciale si spatii de birouri la cele mai atractive preturi. Experienta noastra in domeniul imobiliar ne permite sa avem un nivel de cunostinte avansat ce contribuie la cresterea calitatii serviciilor oferite de noi. Suntem o agentie imobiliara din Cluj ce presteaza servicii si tranzactii imobiliare. Experienta acumulata in ani include o gama variata de solutii imobiliare incepand cu perfectarea contractelor de vanzare-cumparare si monitorizarea pasilor ulteriori pana la predarea cheilor la mana. Avem o echipa de profesionisti in domeniul dat, instruiti continuu si specializati la cel mai inalt nivel. Daca va doriti sa detineti un apartament comod amplasat, bine amenajat, va invitam sa colaborati cu echipa noastra ce va ofera un sortiment mare de servicii: apartamente de vanzare Cluj, case de vanzare Cluj , spatii comerciale Cluj, spatii de birouri, precum si apartamente de inchiriat Cluj in orice cartier al orasului la preturi convenabile pentru oricine.

Ansambluri rezidentiale cluj sunt multe, dar noi colaboram doar cu cele testate, certificate si asigurate, pentru a oferi clientilor nostri potentiali posibilitatea de a alege cel mai bun din cele mai bune oferte de apartamente de vanzare Cluj. Oferim spre atentia Dvs. o gama larga apartament 1 camera Cluj, apartament 2 camere Cluj, apartament 3 camere Cluj, pret care va va surprinde placut. Aici gasiti cele mai noi oferte imobiliare Cluj , la cele mai atractive preturi. Colaborand cu noi veti avea parte de servicii de intermediere imobiliare de calitate , cu care ar putea sa se mandreasca doar unele agentii imobiliare Cluj .Nu ezitati sa deveniti primii cumparatori ce vor beneficia de oferte speciale.