proprietar.md
propietar.md
propietar.md

Bun Venit!

Compania imobiliara Proprietar.md va pune la dispozitie apartamente mobilate si in varianta alba de vanzare la cele mai atractive preturi. Experienta noastra in domeniul imobiliar ne permite sa avem un nivel de cunostinte avansat ce contribuie la cresterea calitatii serviciilor oferite de noi. Suntem o agentie imobiliara din Chisinau ce presteaza servicii si tranzactii imobiliare. Experienta acumulata in ani include o gama variata de solutii imobiliare incepand cu perfectarea contractelor de vanzare-cumparare si monitorizarea pasilor ulteriori pana la predarea cheilor la mana. Avem o echipa de profesionisti in domeniul dat, instruiti continuu si specializati la cel mai inalt nivel. Daca va doriti sa detineti un apartament comod amplasat, bine amenajat, va invitam sa colaborati cu echipa noastra ce va ofera un sortiment mare de servicii: apartamente de vanzare mobilate, apartamente in Chisinau blocuri noi si apartamente de vanzare in orice colt al orasului la preturi convenabile pentru oricine.

Companii de constructii in Chisinau sunt multe, dar noi colaboram doar cu cele testate, certificate si asigurate, pentru a oferi clientilor nostri potentiali posibilitatea de a alege cel mai bun din cele mai bune apartamente noi din Chisinau. Oferim spre atentia Dvs. apartamente in vanzare pret care va va surprinde placut. Aici gasiti cele mai tari oferte de pe piata la cele mai atractive preturi. Nu ezitati sa deveniti primii cumparatori ce vor beneficia de oferte speciale.

CE ZIC CLIENȚII NOȘTRI - RECOMANDĂRI DE LA CLIENȚI

Apeland la serviciile companiei PROPRIETAR am ajuns sa fiu detinatoarea unui apartament la care visam de mult timp. Aveam mari cerinte fata de caracteristicile imobilului si nu credeam ca atat de usor poate fi realizat acest lucru. Datorita echipei PROPRIETAR, mi-am putut realiza visul. Energia si entuziasmul cu care angajatii au preluat comanda solicitata de mine m-a surprins placut. Acum am un spatiu luminos, bine amplasat si la pret foarte avantajos. Tot respectul pentru agentii imobiliari care au depus efort pentru a gasi solutia potrivita mie. Acum mai aveti inca un client satisfacut!

~ Galina Tapordei ~

Colaborarea cu agentia imobiliara Proprietar a decurs la un nivel profesional. De la bun inceput comunicarea noastra a fost una productiva. Diversitatea ofertelor propuse a fost una foarte vasta. Am fost abordat cu cuvinte simple si pe intelesul meu, mi-au explicat care sunt avantajele contractului exclusiv si in timp record au venit cu oferta. Ceea ce parea atat de complicat la prima vedere a fost, de fapt, usor de realizat. Proprietar este o agentie serioasa care are exclusivitate de spatii si va poate sugera cele mai relevante optiuni in functie de ce aveti nevoie.

~ Victor Lungu ~