Blog

De luni familiile tinere pot depune cerere pentru Prima Casă!

De luni, 26 martie 2018, tinerii de la noi pot să depună cerere la Bancă și să se înscrie în programul Prima Casă. Demult așteptat pe piața din Moldova, acest proiect este accesibil și vine să ajute tinerii să-și achiziționeze o locuință la costuri reduse. Despre acest lucru a declarat Octavian Armașu, ministrul Finanțelor.

Expert economic: ”Acum e cel mai bun moment din ultimii 10 ani pentru cumpărarea unui apartament în Republica Moldova”

În ultimii 10 ani procurarea unui apartament pentru o familie din Moldova a devenit de 3 ori mai realist. Astfel, dacă în 2008 era necesar de 30,6 salarii medii anuale pentru procurarea unui apartament confortabil de 70 m2 atunci în 2017 pentru aceasta este nevoie de doar 11,2 salarii medii anuale. Această reducere se datorează atât scăderii prețurilor apartamentelor cât și creșterii salariului mediu pe economie.

Acte pe care dezvoltatorul este obligat să vi le prezinte când cumpărați apartament de la el!

Nu contează dacă ați găsit apartamentul prin intermediari sau procurați direct de la companie, cert e că dezvoltatorul imobiliar este obligat să vă prezinte această listă de acte, dacă i le solicitați!

3 greșeli frecvente care se comit la vânzarea unei locuințe

Ce se întâmplă când proprietarul decide să-și ia rămas bun de la propria locuință? Face câteva poze din repezeală, prin care nu transmite decât ceea ce i-i lui mai drag din gospodărie, formulează un anunț sec și-l publică pe cea mai populară platformă de vânzare a imobilelor din localitatea sa. Atât! Și începe așteptarea sunetelor! Noi zicem să vedem ce nu este corect în această formulă și de ce vânzarea unei proprietăți poate dura cu anii.

Inainte de a face o achizitie gen apartamente in rate in Chisinau trebuie sa faceti un studiu de piata. Oferte sunt multe, insa oferte accesibile si convinabile mai putine. O agentie cu experienta, testata in timp si cu o echipa de profesionisti va poate oferi servicii de calitate. In momentul care sunteti in cautare apartamente Chisinau in rate, trebuie sa puneti accent pe calitate. Agentia noastra va pune la dispozitie cele mai vaste solutii - apartamente in rate Chisinau ciocana, apartamente de vanzare 3 camere si apartament 2 camere la preturi rezonabile si fara intermediari. Baza noastra de date detine cele mai variate oferte si solutii pentru fiecare cumparator in parte. Sunteti in cautare de apartamente de vanzare in Chisinau in rate sau apartamente in rate fara avans Chisinau? Suntem gata sa va oferim orice nu v-ati dori. Alegeti compania noastra si veti beneficia de consultative gratuita, asistenta profesionala si 100% confidentialitate. Ceea ce cautati este mult mai aproape decat credeti. Fie sunati agentul, fie va apropiati la sediul nostru ca sa primiti cea mai avantajoasa oferta, oricum noi va vom propune exact acel apartament pe care vi-l doriti.