Blog

Acte pe care dezvoltatorul este obligat să vi le prezinte când cumpărați apartament de la el!

Nu contează dacă ați găsit apartamentul prin intermediari sau procurați direct de la companie, cert e că dezvoltatorul imobiliar este obligat să vă prezinte această listă de acte, dacă i le solicitați!

3 greșeli frecvente care se comit la vânzarea unei locuințe

Ce se întâmplă când proprietarul decide să-și ia rămas bun de la propria locuință? Face câteva poze din repezeală, prin care nu transmite decât ceea ce i-i lui mai drag din gospodărie, formulează un anunț sec și-l publică pe cea mai populară platformă de vânzare a imobilelor din localitatea sa. Atât! Și începe așteptarea sunetelor! Noi zicem să vedem ce nu este corect în această formulă și de ce vânzarea unei proprietăți poate dura cu anii.

10 motive de ce statutul de proprietar este mai bun decât cel de chiriaș!

Fără a face mare matematică e clar că achiziția unei proprietăți implică cheltuieli mari. Cu această idee fixată în minte mulți continua să plătească lunar pentru chirii. Dar haideți să vedem dacă într-adevăr este mai ieftin să te afli în postura de chiriaș, decât în cea de proprietar și care dintre statuturi este mai avantajos.

Într-un sat din Italia poți cumpăra casa cu 1 euro, dacă respecți o singură condiție!

Se pare că în sătucul Ollolai oricine își dorește poate deveni proprietar – casele se vând cu 1 euro!

Inainte de a face o achizitie gen apartamente in rate in Cluj trebuie sa faceti un studiu de piata. Oferte sunt multe, insa oferte accesibile si convinabile mai putine. O agentie cu experienta, testata in timp si cu o echipa de profesionisti va poate oferi servicii de calitate. In momentul care sunteti in cautare apartamente Cluj in rate, trebuie sa puneti accent pe calitate. Agentia noastra va pune la dispozitie cele mai vaste solutii - apartamente in rate Cluj , apartamente de vanzare 3 camere si apartament 2 camere la preturi rezonabile si fara intermediari. Baza noastra de date detine cele mai variate oferte si solutii pentru fiecare cumparator in parte. Sunteti in cautare de apartamente de vanzare in Cluj in rate sau apartamente in rate fara avans Cluj? Suntem gata sa va oferim orice nu v-ati dori. Alegeti compania noastra si veti beneficia de consultative gratuita, asistenta profesionala si 100% confidentialitate. Ceea ce cautati este mult mai aproape decat credeti. Fie sunati agentul, fie va apropiati la sediul nostru ca sa primiti cea mai avantajoasa oferta, oricum noi va vom propune exact acel apartament pe care vi-l doriti.