3 greșeli frecvente care se comit la vânzarea unei locuințe

de PROPRIETARIMOBIL.RO

Gata, ați decis, o vindeți. Dar haideți să vedem ce greșeli trebuiesc evitate pentru a găsi cât mai repede proprietar nou pentru locuința dumneavoastră.

1. Scoterea casei în vînzare fără ”retușuri”. ”Pentru ce să mai investesc bani în reparație, dacă oricum o vând?!” – cu acest gând majoritatea își scot casele în vânzare, iar apoi ajung să taie încă mult din preț pentru că potențialii cumpărători se iau de orice defect minuscul doar pentru a obține o reducere cât mai consistentă.

 

2. Prețul exagerat. Noi știm cât de multe resurse financiare, dar și câte emoții ați investit în locuința dumneavoastră, însă potențialii cumpărători au varietate astăzi și vă pot ocoli, dacă vor considera că prețul pe care-l solicitați este prea mare. Vă recomandăm să cercetați un pic piața înainte de a stabili prețul pentru locuința dumneavoastră, răsfoiți site-urile cu anunțuri imobiliare pentru a face comparație sau apelați la serviciile unui evaluator imobiliar, dânșii cunosc mai bine situația de pe piață.

 

3. Frica de agent imobiliar. Apelând la o agenție imobiliară cu recenzii pozitive veți economisi timp, bani, energie și nervi. Mulți proprietari încearcă să-și vândă individual imobilul, dar după lungi negocieri și discuții distructive își dau seama că e greu să convingi potențialul cumpărător să facă această investiție. Specialistul imobiliar se va ocupa de toate: de aspectul proprietății, de poze profesioniste, de sunete, de prezentări, de negocieri, de tranzacție încheiată cu succes și, într-un final, de satisfacția dumneavoastră din urma vânzării imobilului!

Noi zicem să-i ascultați pe cei care dețin experiență, pentru că, până la urmă, tot pățitu-i priceput!       

Inainte de a face o achizitie gen apartamente in rate in Cluj trebuie sa faceti un studiu de piata. Oferte sunt multe, insa oferte accesibile si convinabile mai putine. O agentie cu experienta, testata in timp si cu o echipa de profesionisti va poate oferi servicii de calitate. In momentul care sunteti in cautare apartamente Cluj in rate, trebuie sa puneti accent pe calitate. Agentia noastra va pune la dispozitie cele mai vaste solutii - apartamente in rate Cluj , apartamente de vanzare 3 camere si apartament 2 camere la preturi rezonabile si fara intermediari. Baza noastra de date detine cele mai variate oferte si solutii pentru fiecare cumparator in parte. Sunteti in cautare de apartamente de vanzare in Cluj in rate sau apartamente in rate fara avans Cluj? Suntem gata sa va oferim orice nu v-ati dori. Alegeti compania noastra si veti beneficia de consultative gratuita, asistenta profesionala si 100% confidentialitate. Ceea ce cautati este mult mai aproape decat credeti. Fie sunati agentul, fie va apropiati la sediul nostru ca sa primiti cea mai avantajoasa oferta, oricum noi va vom propune exact acel apartament pe care vi-l doriti.