Cumpărător

Decis sa cumperi?

Daca te-ai hotarat sa-ti cumperi o locuinta ar fi bine sa tii cont de urmatoarele sfaturi: analizeaza cat mai multe oferte (care le gasesti in catalogul nostru); consulta profesionistii; opteaza pentru ofertele care au un grad inalt de interes; afla preturile si la alte companii imobiliare; analizeaza infrastructura sectorului, accesul la transport, scoli si farmacii; verifica obligatoriu starea acoperisului; amenajarea ograzii; apeleaza la un specialist experimentat.

Un apartament in bloc nou iti va aduce mai putine cheltuieli pentru reparatie, decat unul construit de mult, asa ca noi va sugeram sa optati pentru apartamente noi propuse spre vanzare. Iar daca totusi te-ai decis sa cumperi apartamente in complexe noi trebuie sa inchei un contract de rezervare, urmat de cel de vanzare-cumparare.

Daca esti in cautarea unui apartament ieftin, poti specula ocaziile create de insolventa unor complexe rezidentiale sau cauta locuinte scoase la vanzare de proprietari aflati intr-o situatie financiara grea.

Deci, orice nu ti-ai dori noi vom realiza. Cu noi – PROPRIETARIMOBIL.ro - visele pot deveni realitate.

Gaseste acum cele mai tari oferte si cele mai populare anunturi imobiliare - apartamente în Chișinău. Vanzari apartamente Chisinau la preturi reale, fara intermediar. Doar la noi veti gasi preturi avantajoase si asistenta profesionala. Toate tranzactiile sunt efectuate transparent, oricare doritor de a monitoriza calea acestora are acces la date, informatii si acte. In momentul cand sunteti in cautare de apartamente varianta alba Chisinau si nu stiti carei agentii sa va incredintati, sunteti asteptati la noi - PROPRIETAR.md - este agentia care va ofera apartamente in Chisinau atat in cartiere prestigioasa, cat si in cele de la periferii si apartamente studio Chisinau. Cele mai avantajoase preturi apartamente Chisinau, apartamente in credit Chisinau si apartamente in rate Chisinau va propune compania noastra. Pentru siguranta tranzactiilor toate actele sunt inregistrate la Cadastru. Vindem si cumparam apartamente la cheie Chisinau in blocuri date in exploatare direct de la proprietar, fara intermediari si fara scheme intortochiate. Suntem proprietari ai agentiei noastre si lucram fara intermediari. Apartamentele ce le puteti gasi pe pagina noastra web sunt curate ideal, ofera confort, anume din acest motiv toti clientii nostri revin la noi. Experienta noastra, tehnologiile moderne implementate in constructie si lucrarile finalizate cu succes - iata care este cheia succesului. Vreti un pret rezonabil, conditii unicale si amplasament perfect? Va asteptam, sunati acum si noi va vom oferi cea mai potrivita solutie.