Vânzător

DECIS SA VINZI?

In situatia in care te-ai decis sa vinzi locuinta, dar nu stii cum trebuie de procedat si ce pasi sa urmezi, e bine sa lasi aceasta treaba in seama unei agentii imobiliare cu experienta. O practica buna si experienta acumulata a echipei noastre va realiza pentru Dvs. aceasta sarcina. Daca nu doriti sa fiti sunati mereu si deranjati cu intrebari referitoare la anunt, ar fi bine sa incredintati acest lucru companiei noastre. Vom promova imobilul Dvs. cat se poate de bine, vom negocia pretul ce va convine si vom executa toate etapele de incheierea tranzactiei.

Un alt mod de a face acest lucru este sa va detasati emotional de imobilul pe care il vindeti. Asa ca daca v-ati decis sa puneti in vanzare locuinta, trebuie sa o faceti la rece. Noi vom stabili pretul, vom analiza ofertele si ne vom asigura ca sunteti satisfacuti de conditiile propuse de noi.

Doar acum puteti beneficia de noua oferta exceptionala. Suntem dedicati reusitei Dvs. oferim contract exclusiv cu fiecare doritor de a vinde in termeni scurti orice imobil. Rapid, sigur si eficient!

Avem ca scop punerea in discutie a tuturor aspectelor legate de achizitia si traiul Dvs. in ansambluri rezidentiale. Pe pagina noastra gasiti anunturi proprietari, oferte imobiliare si vanzarea apartamentelor la cele mai atractive preturi. Anuntul imobiliar este si informatiile legate de locuinte, intrebari si raspunsuri – toate astea sunt dezvoltate si discutate cu agentii nostri imobiliari. Firme imobiliare sunt multe pe piata, insa la ziua de azi nu toate din ele sunt dispuse sa ofere servicii de calitate. Cu noi visele voastre pot deveni realitate. Suntem o echipa de specialisti care va sta la dispozitie cu diverse oferte – imobiliare de vanzare, imobiliare noi si vanzari apartamente premium. Proprietar – agentie imobiliara ce colaboreaza cu alte agentii, respectiv detine cea mai bogata baza de date de imobiliare vanzari si cumparare. Suntem cei ce iti pot oferi apartamente in diverse puncte de interes ale orasului. Respectam nevoile clientilor si prestam servicii la un nivel de profesionalism care schimba imaginea creata pana acum de alte agentii imobiliare. Avem o echipa tanara plina de entuziasm si foarte dedicata clientilor pe care ii deserveste. Va asteptam sa ne contactati si sa tranzactionam impreuna! Alege acum una dintre cele mai fierbinti oferte – vinzarea apartamentelor in segmentul de lux al orasului. Avem sute de clienti multumiti, echipa de specialisti calificati, seriozitate si transparenta – anume aceste caracteristici ne reprezinta ca fiind una din cele mai cunoscute si puternice agentii imobiliare din Cluj.