Post Vacant

Cea mai mare sigura companie imobiliara va invita sa aplicati pentru posturile oferite. Suntem deja o echipa mare, fii si tu parte din echipa noastra. Stimulam si motivam angajatii nostri oferindu-le treninguri. Proprietarimobil.ro cauta lucratori entuziasti si de incredere. Cream solutii noi pentru a motiva fiecare angajat in parte. Noi obtinem un nivel inalt de recunoastere datorita tendintelor noastre. Scopul nostru este de a mentine balanta intre fluctuatie si fluxul lucratoritlor calificati. Daca va doriti un job cu conditii avantajoase de angajare, sunteti bine venit in compania noastra! Oferim stabilitate, spirit de echipa, scopuri bine determinate si, respectiv satisfactie persoanla. Astfel, cei care sunt interesati pot aplica la postul vacant. Increderea este forta motivatorie pe care mizam, datorita relatiei de incredere obtinem o colaborare pe termen lung.

Agent comercial

În activitatea noastră folosim soluții non-standard și aplicăm idei inovatoare pentru realizarea serviciilor imobiliare într-un timp scurt! Datorită fluxului constant de clienți de înaltă calitate și extinderii activităților companiei, am deschis un post vacant:

Datorită fluxului constant de clienți de înaltă calitate și extinderii activităților companiei, am deschis un post vacant:

Descrierea postului:

  • Stabililirea, dezvoltarea si mentinerea relatiei de colaborare cu clientii;
  • Promovarea imaginii si a produselor companiei in conformitate cu standardele acesteia;
  • Indeplinirea obiectivelor individuale si contributia in realizarea obiectivelor companiei.

CERINTE:

  • Experienta in domeniul vinzarilor;
  • Responsabil de onorarea obligatiilor;
  • Capacitatea de a lucra in echipa;
  • Cunoasterea limbii de stat si a limbii ruse;

Condiţii: 

salariu+bonus, pachet social, asigurare medicală, contract de muncă, numar de telefon.

 

 

Citește mai mult »

TRIMITI-NE CV TĂU

Studii


Cunoștințe lingvistice